Tekir Ortaokulu


Vizyon: Paydaşların parçası olmaktan gurur duyduğu sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla övünülen ideal bir kurum olmaktır.

Misyon: Sorumluluk sahibi, kendine güvenen, öğrenmeyi yaşam biçimi yapan, çalışmayı ve yaşamayı seven, teknolojiyi etkin ve verimli kullanan, milli ve ahlaki değerlerimizi koruyan, akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarılı olan, bilgi toplumu nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: 2015 yılında da 4 öğrencimiz, 2016 yılında 10 öğrencimiz,2017 yılında 2 öğrencimiz bursluluk sınavını kazandı. 2017 yılında 5 öğrencimiz Fen Lisesini kazandı.

Saatler: GİRİŞ 08:15 ÇIKIŞ 15:00
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Mezun olan öğrencilerimizin tamamı lise öğrenimine devam etmektedir.
Sportif Etkinlikler: Öğretmenler arası futbol, voleybol, masa tenisi turnuvası; öğrenciler arası futbol, satranç turnuvası
Bilimsel Etkinlikler: Bölge okullar arası bilgi yarışması
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar: Oyun Parkı, halı sahası var.

Telefon - 0344 259 20 09

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://tekiroo.meb.k12.tr

Adres - Tekir Mah. Onikişubat / Kahramanmaraş

Öğretmen :15
Öğrenci :167
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Tekir Mahallesi, Onikişubat ilçesine bağlı olup K.Maraş-Kayseri karayolunun 55.km.sindedir. Yazları serin ve kurak, kışları soğuk ve kar yağışlı olan karasal iklim karakterindedir. Rakım;1050-1450 dir. Halkı;tarım,hayvancılık,balıkçılık ve turizmle geçim sağlar. Ardıçsuyu piknik alanı, Hatun Gölü, Yeşilgöz, Evrenpınarı, Tekir Alabalık Tesisleri, Kargasekmez,Ardıçsuyu Mağarası görülmeye değer yerlerdir.

Adres - Tekir Mah. Onikişubat / Kahramanmaraş

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNE 45 KM UZAKLIKTADIR.GÖKSUN İLÇE MERKEZİNE İSE 15 KM´DİR.