Okul Müdürümüzün Ara Tatil Mesajı

Okul Müdürümüzün Ara Tatil Mesajı

17.11.2019 211

Değerli Öğretmenlerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığımızın "2023 Eğitim Vizyonu" hedefleri doğrultusunda öğrencilerimizi çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirmek için sizlerle birlikte çalışmaya devam ederek öğrencilerimizin bugününü ve geleceğini anlamlı kılmak çabası içinde olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimize, evrensel, yerel, maddi, manevi, ahlaki ve millî tüm değerleri kapsayan ve kuşatan bir olgunlaşma, gelişme, ilerleme, değişim ve ahlak gibi temel değerlerimizi siz değerli meslektaşlarımızla birlikte vermeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek adına gösterdiğiniz çaba ve gayretleriniz için çok teşekkür ediyorum.

Kıymetli Velilerimiz,

Büyük fedakârlıklarla yetiştirerek bizlere emanet ettiğiniz göz aydınlığımız olan her bir öğrencimizin bizim için ayrı bir değer olduğunun bilinciyle öğrencilerimizi bireysel farklılıklarını gözeterek ve özel olduklarını hissettirerek onları ilgi, yetenek ve mizaçlarına uygun olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Öğrencilerimiz ile bol bol vakit geçirmenizi, onlarla birlikte kitap okumanızı, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu ara tatil etkinliklerine imkanlarınız dahilinde katılmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Öğrenciler,

Ara tatilde eğlenmeye, öğrenmeye, gezmeye devam etmenizi ve spor yaparak geçirmenizi öneririm. Sizler için Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu ara tatil etkinlik planı ile tatilinizi dinlenerek, çok kitap okuyarak, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak, çevrenizdeki müzeleri ziyaret ederek geçirmenizi arzu ediyorum. Unutmayın ki söz konusu becerilerin bir hobi gibi yaşam alışkanlığı hâline getirilmesi çok değerlidir.  25 Kasım 2019 Pazartesi günü okulumuzda sizleri öğretmenlerimizle özlemle bekliyor olacağız. Hepinize sağlıklı, mutlu ve eğlenceli vakitler geçireceği bir ara tatil diliyorum.